Nieuws / 15 juli 2024

Maik heeft het afgelopen jaar een waardevolle bijdrage gehad als werkstudent en afstudeerder. Voor zijn afstuderen deed hij onderzoek naar gedeelde ruimtes bij verschillende Nederlandse universiteiten. We kijken ernaar uit om zijn groei en ontwikkeling binnen Aestate te ondersteunen! 

Maik komt oorspronkelijk uit Boxmeer in Brabant en woont nu al vijf jaar in Delft. Hij studeerde Bouwkunde en is recent afgestudeerd aan de master Management in the Built Environment aan de TU Delft. Op het moment staat hij dus aan de start van zijn carrière en hij wil zich graag richten op huisvestingsadvies. Lees meer over Maik op zijn pagina!

Afstudeeronderzoek: Gedeelde ruimtes op de campus 

We zijn trots om Maik zijn afstudeeronderzoek onder de aandacht te brengen. Voor zijn onderzoek heeft hij vijf case-studies verricht bij verschillende Nederlandse universiteiten. Ontdek de succesfactoren van waardevolle gedeelde ruimten op campussen: het onderzoek Gedeelde ruimtes op de campus: Strategieën om toenemende uitdagingen te matchen met beperkte middelen is nu te vinden in onze kennisbank!