Nieuws / 19 augustus 2024

Deze maand verwelkomden we een nieuwe aanwinst in ons team: Koen, die als data engineer aan de slag is gegaan.

Achtergrond en Opleiding

Koen, oorspronkelijk afkomstig uit Friesland, verruilde zijn thuisregio voor Nijmegen. Hier onderhoudt hij een moestuintje waar jaarlijks diverse groenten groeien. Koen behaalde een bachelor in Artificial Intelligence aan de Radboud Universiteit en voltooide daarna een master in Data Science. “Mijn scriptie bij Rewilding Europe heeft me geleerd hoe belangrijk de verbinding tussen data en eindgebruiker is. Bij Aestate is deze verbinding sterk aanwezig, en krijg ik de mogelijkheid om hier verder in te groeien,” aldus Koen.

Aestate

Voordat Koen bij Aestate kwam werken, deed hij ervaring op bij een startup. Hier leerde hij hoe waardevol en enerverend de variatie aan werkzaamheden in een klein bedrijf kan zijn. Koen koos voor Aestate vanwege de sterke verbinding tussen data en eindgebruiker die hij hier verder kan ontwikkelen. Hij kijkt ernaar uit om bij te dragen aan innovatieve oplossingen door mee te denken over dashboards, databases en AI. “En het vooruitzicht om dit te doen met een energiek en kennisrijk team geeft me echt zin in deze uitdaging.”

“Vastgoedpuzzels oplossen met data om mensen een mooie leefomgeving te bieden. Dat is waar ik blij van word,” aldus Koen.

Met zijn achtergrond en passie voor data, belooft Koen een waardevolle bijdrage te leveren aan de innovatieve projecten van Aestate. Welkom en succes!